Studenti su nam uvek bili na prvom mestu!
vmscuprija.edu.rs

Povodom dvadesetogodišnjice Visoke medicinske škole strukovnih studija u Ćupriji osnovan je studentski klub pod nazivom „300“, na čijem je otvaranju promovisana prva studentska kartica u Srbiji.

Slobodan ulaz na kulturnim manifestacijama, događajima i koncertima, ali i brojni popusti u prodavnicama i uslužnim objektima samo su neke od pogodnosti koje će uživati korisnici ove kartice.

Direktor ove visokoškolske ustanove Hristos Aleksopulos u intervjuu za Rtv.rs naglasio je da su prioriteti škole poboljšanje standarda i omogućavanje što boljih uslova za rad svojim studentima.


Nama su studenti uvek bili na prvom mestu i briga o njihovom obrazovanju je naš osnovni cilj. Međutim, naša je obaveza da brinemo i o uslovima života studenata koji iz cele Srbije dolaze u našu ustanovu i u naš grad. Mi smo tu da im pružimo dom van njihovog doma”, istakao je Aleksopulos. On je napomenuo da škola ne vodi samo računa o obrazovanju studenata, već da posvećuje posebnu pažnju i kvalitetu njihovog života uopšte.

Facebook (Viša medicinska škola strukovnih studija Ćuprija)
Facebook (Viša medicinska škola strukovnih studija Ćuprija)

Poziv za firme

Kafe klub Plate prva je privatna firma koja je odgovorila na poziv škole i studentima dala popust na konzumaciju pića, ali i korišćenje prostora za razne proslave. 

Škola poziva sve firme koje su u mogućnosti, da doprinesu ovom projektu Visoke medicinske škole strukovnih studija u Ćupriji, a zauzvrat nudi se marketing na sajtu kluba, kao i na flajerima u školskom časopisu i oglasnim tablama škole.

Čelnici škole očekuju uspeh prvo u okruženju, a nadaju se, kroz neko vreme, i širom zemlje, ističući važnost brige o populaciji koja je budućnost naše zemlje.


Ovaj projekat sjajan je primer načina na koji se treba ophoditi prema mladima i pored dobrih uslova za studiranje, pružiti im pogodnosti za komforniji život i van strogo obrazovnog sistema.


Visoka medicinska škola strukovnih studija u Ćupriji napravila je veliki korak, a na ostalima je da nastave taj put u lepšu budućnost mladih Srbije!

Izvor: rtv.rs