Zašto je inovativni sektor mesto za početak tvoje karijere?
Freepik

Oduvek želiš da radiš na razvoju novih tehnologija, ali ne znaš ništa o tome. Zanima te kako je raditi u sektoru inovacija, kako izgleda jedan njihov radni dan i kako se nove ideje sprovode u dela. 


Ova panel diskusija je pravo mesto na kome možeš dobiti odgovore na sva pitanja, pa i postaviti nova kako bi upotpunio svoju sliku. Sa vama će razgovarati predstavnici kompanija članica Naučno-tehnološkog parka Beograd koji će govoriti o izazovima i prednostima rada u oblasti tehnološkog razvoja i inovacija.


Učesnici Panela:

Veljko Radovanović, direktor, Logic Bgrd

Saša Miličić, direktor, Complus Visual Communication doo

Olgica Mihajlović, HR menadžer, NovelIC

Milica Milutinović, editor, MDPI doo

Andrijana Predojević, solution developer, Engineering Balkan doo


Moderator: Ana Janković Barović, Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu. 


Mole se zainteresovani da se prijave do nedelje, 26.11.2017. u ponoć popunjavanjem formulara

Facebook event
Facebook event

Naučno-tehnološki park Beograd (NTP Beograd) je osnovan u partnerstvu Vlade Republike Srbije, Grada Beograda i Univerziteta u Beogradu u cilju stvaranja povoljnog ambijenta za transfer znanja, razvoj novih tehnologija i komercijalizaciju inovacija kroz povezivanje privrede i nauke. U okviru NTP Beograd posluje 57 kompanija (startap i rastućih tehnološko-razvojnih kompanija) u oblasti IT, energetske efikasnosti, IoT, smart cities, poljoprivrede i hrane i industrijske automatizacije i mehatronike.


Panel diskusija predstavlja jednu od aktivnosti koje su nastale u saradnji Univerziteta u Beogradu i Poslovno tehnološkog inkubatora tehničkih fakulteta, koja teži da, između ostalog, poveća vidljivost i otvorenost članica NTP-a za obavljanje stručne prakse studenata, dostupnost kao mesto zapošljavanja diplomiranih studenata, kao i veće uključivanje u unapređenje zapošljivosti i razvoj preduzetničkih vrednosti studenata i diplomiranih studenata Univerziteta.

NTP
NTP

Istraži sve što te zanima u vezi sa karijerom u inovativnom sektoru, poseti Panel diskusiju i aktivno učestvuj u kreiranju svoje budućnosti!  

Izvor: CzRK