Zoom kafica: 45 minuta o učenju
Pixabay

Ukoliko želite da razgovarate o svom učenju, problemima na koje nailazite dok spremate kolokvijume i ispite, nedostatku koncentracije ili se pitate kako da svoje učenje učinite manje bolnim iskustvom, dođite na Zum kaficu.


Učenje je aktuelna tema studenata i jedan od glavnih problema sa kojima dolaze na savetovanje u Centar za razvoj karijere. Jelena Kurjak razgovaraće sa karijernom savetnicom, Jelenom Milković o učenju.


Neophodno je da se prijavite putem sledećeg linka. Prijave su obavezne i otvorene su najkasnije do 2. februara u 9 sati.

O predavaču

Jelena Milković je koordinatorka programa karijerne edukacije studenata. Kao psiholog obrazovanja, ima višegodišnje iskustvo u nastavi i savetodavnom radu sa studentima, učenicima i nastavnicima.

Šta je Zum kafica?

„Zum kafica - 45 minuta sa..." predstavlja novi onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih. Osmišljen je tokom aprila 2020. godine, kako bi ove usluge Centra bile dostupne studentima i tokom perioda pandemije. Druženje se organizuje putem Zoom platforme, u formi sastanka.


Prva Zum kafica je održana 28. aprila 2020. godine i tom prilikom ugostili su Jovanu Piper, master psihologa, koja je sa studentima razgovarala o tehnikama i načinima uspešne organizacije vremena, učenju, motivaciji i ciljevima.

Izvor: Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu