Arilje: Počeo 10. jubilarni ARLEMM
ARLEMM - Saša Mirković i „Metamorfozis“

„ARLEMM je uspeo da izgradi prepoznatljiv i atraktivan ambijent i svake godine sve više je onih koji ga prate sa željom da u umetnosti i prirodi uživaju na jedan poseban način. Taj sklad, već desetu godinu za redom, potvrđuje nam da muzika i umetnost mogu da naprave promene u svesti jednog društva, u turističkom i privrednom smislu, pozitivno delujući na ceo jedan region“, kaže Dragutin Mladenović, direktor ARLEMM-a.


U narednih 14 dana, očekuju nas i nastupi Stefana Milenkovića, Divne Ljubojević, Del arno benda, Fiš in oil-a, orkestra MUZIKON i mnogih drugih.


Ulicama Arilja će se kretati i brojni mladi umetnici iz Nemačke, Rusije, Belgije, Austrije, Slovenije, Amerike, Hrvatske, Bosne i Hercegovine. Sa najtalentovanijim mladim polaznicima iz zemlje i inostranstva radiće vrhunski predavači i profesori violine, violončela, klavira, viole, kontrabasa, duhovnog pojanja, flaute, solo pevanja i gitare.

ARLEMM - Milica Mladenovic ARLEMM, Dragutin Mladenović ARLEMM, Ana Ćorković Telenor
ARLEMM - Milica Mladenovic ARLEMM, Dragutin Mladenović ARLEMM, Ana Ćorković Telenor

Osim muzičke nastave, deca i mladi će imati mogućnost da pohađaju slikarsku, ekološku, Extreme intimo dizajnersku, psihološku radionicu, a ljubitenji umetnosti će biti u prilici da posete brojne koncerte, predavanja, duhovne i besedničke večeri.

Budite i Vi deo umetnosti i uživajte u umetničkom stvaralaštvu ove manifestacije ARLEMM 2019, poručuju organizatori.

ARLEMM
ARLEMM

Više informacija o samoj manifestaciji i učesnicima možete pročitati na adresi: arlemm.rs.