B. Milenković na izložbi „Dva plus dva“ !

FOTO: Milenković Biljana Painter

Izložba „Dva plus dva", nazvana po tome što će na njoj izlagati dve slikarke – Biljana Milenković i Jovana Živčić Radovanović, kao i dva slikara – Stefan Mirosavić i Mošić Petar, biće održana u sredu 27. aprila u Kući Kralja Petra I od 19.00.

Slikarka Biljana Milenković bila je, takođe, jedan od izlagača na izložbi Umetnost na iSpitu koju je organizovala iSerbia u januaru ove godine.

82c5dba.jpg
FOTO: Facebook

„Posetioci Kuće Kralja Petra I moći će da pogledaju izložbu četiri zanimljiva doktoranda koja se predstavljaju publici najnovijim radovima“, kaže Biljana za iSerbiu . Biljana očekuje veliku posećenost, kao i da publika oseti pravi umetnički doživljaj. „Bitno je da svoj rad predstavimo u najboljem svetlu, iskreno, onako kako smo to činili i do sada, sa puno energije i ulaganja. Smatram da će publika to primetiti i ceniti“.

52813a4.jpg
FOTO: Biljana Milenković, izlagači na izložbi "Dva plus dva"

Biljana izlaže sa kolegom Petrom Mošićem, za koga kaže da će vas vratiti u doba renesanse, kao i Stefanom Mirosavićem, čiji radovi će vas navesti da, kako kaže, pomislite da tonete u prostor koji je prikazan pred vama.

_veb_novinarstvo.gif

Uz Biljanu, čiji radovi predstavljaju doživljaj različitih emocija i raspoloženja, izlaže i slikarka Jovana Živčić Radovanović, koja će vam prikazati lepotu muškog i ženskog pola. „Izgrađene slikarske ličnosti, potpuno različite, posebne i autentične, omogući će da posetioci dožive pravi umetnički doživljaj“, zaključuje Biljana.


Jovana je vesela devojka čiji je jedini cilj da vas nasmeje i zabavi!