Bajaga i instruktori - da li će napraviti u sali lom?
PrintScreen (YouTube: Bajaga Instruktori)

Mlađe generacije se sigurno sećaju špice za „Vukov video bukvar”, a oni malo stariji za „Otvorena vrata”, a gotovo svi su barem jednom bili deo čuvenog vozića uz pesmu „Moji su drugovi”. Kako god okrenete, Bajagin glas bio je prisutan u životima velikog broja ljudi na prostoru ex-Jugoslavije, a idealna prilika da se ta mnogobrojna publika okupi je već 1. decembra!

Naime, tog dana, Bajaga i instruktori će nastupiti u Štark Areni, od 20h. Nakon pet i po godina od poslednjeg beogradskog koncerta, a više od decenije od prvog i jedinog u najvećoj hali u regionu, ovaj bend se vraća u svoj grad, i to predstavljajući novi album.

Album „U sali lom” je izašao u aprilu 2018, a za ovih nekoliko meseci već su mnoge pesme postale hitovi i vrte se, kako u kućama, tako i na radio stanicama. Među njima su pesme „Bilo bi lako”, „Može da te ubije grom”, „Severac”, „Nikad te više neću zvati” i druge, a pored njih će u Areni svirati i one starije, dobro poznate pesme.

PrintScreen (YouTube: Bajaga Instruktori)
PrintScreen (YouTube: Bajaga Instruktori)

Ulaznice za ovaj spektakl se prodaju neverovatnom brzinom, pa je tako prva kategorija nivoa 200 već rasprodata, dok je ostalih karata veoma malo u opticaju. Zbog toga, nabavite svoju kartu što pre i prisustvujte skupu ljubitelja kvalitetne muzike, lepih tonova i svojim prisustvom doprinesite širenju pozitivne energije, kakva se uvek stvara na koncertima Bajage i instruktora.