Beograd: Zajednički koncert punk oi! bendova

FOTO: Facebook

Priredila: Maja Milijić

Praznik za noćne buntovnike velegrada biće koncert kultnog beogradskog punk/oi!/hc sastava „Životinje”, koji će se održati u subotu 11. februara sa početkom u 22 časa. On se na beogradskoj punk sceni pojavio početkom 90-ih godina, a posle višegodišnje pauze vraća se nastupima i muzici. Zbog burne prošlosti vremenom su dobili status andergraund legendi. Sinonimi su za dobar provod, za poštovaoce uličnog panka, jer su ostali i dalje verni zvuku sa početka karijere.

ivotinje_logo_11_02.jpg

FOTO: abraxas365dokumentarci.blogspot.rs

Veliki come back benda „Životinje” biće uz podršku novog-starog punk oi! sastava „Iz revolta” koji se na punk sceni pojavio u avgustu prošle godine. Iskusni muzičari i poznavaoci pank scene trude se da opravdaju naziv benda i stavove iza kojih stoje.

Muziku između redova puštaće selektor ZeXon, a u poluvremenu između dva koncertna bloka održaće se takmičenje u brzom ispijanju piva za devojke. Pobednici sledi prigodna nagrada.

Koncert2_11_02.jpg

FOTO: allevents.in

Cena ulaznice je 250 dinara i može se kupiti na ulazu u klub, na veče koncerta.

Maja je student žurnalistike. Kao ambiciozna, vredna, pouzdana, odgovorna i organizovana osoba željna je daljeg učenja i usavršavanja u karijeri.