Blond:ish stiže u Barutanu
Privatna arhiva

Blond:ish se na sceni pojavio kao dvojac 2008. godine, kom su pripadale Vivie Ann Bakos i Anstascia D' elene. Nastupale su širom sveta po festivalima i klubovima i postale su poznate po unikatnom miksu deep house i techno zvuka, uz primese raznih drugih žanrova.


Početkom ove godine, ovaj kanadski dvojac se razilazi i Vivie Ann nastavlja Blond:ish kao solo projekat, donoseći novu muziku, energiju, sreću i spiritualnost, kroz svoje individualne nastupe i produkciju. Nova faza Blond:ish i njen uspeh već dostižu velike razmere, kroz remiks Black Coffee-jeve numere „Wish You Were Here“, debi nastup na Coachella festivalu, kao i američku turneju koja sledi nakon toga.
Prošla godina bila je veoma važna u izgradnji projekta Blond:ish koju je obeležilo osnivanje Abracadabra izdavačke kuće,izvanredan nastup na Burning Man festivalu, Hï Ibiza žurke sa Black Cooffee-jem i rezidentura u plažnom klubu Scorpios na Mikonosu, niz Abra događaja.


Vivie Ann je uspela prošle godine da sakupi značajan broj klabera i orgaizovala uspešno i značajno čišćenje plaža na Ibici.