Centar dečije radosti ispred Geozavoda!
Belgrade Waterfront

Na platou trouglastog oblika, ispred prodajnog centra Belgrade Waterfront (zgrada Geozavoda), mališani će od 25. do 30. decembra imati priliku da uživaju u radionicama, predstavama kao i aktivacijama koje je Belgrade Waterfront pripremio samo za njih kako bi srećni i sa širokim osmesima dočekali Novu godinu i ostale praznike.


Mališani će kroz predstavu pod nazivom Put oko sveta sa Deda Mrazom25. 26. decembra, tačno u podne, imati priliku da se upuste i prepuste u avanturu stvaranja praznične čarolije, kojoj će se pridružiti i mađioničari i animatori. 


Belgrade Waterfront
Belgrade Waterfront

Deda Mraz će biti tu 27. i 28. decembra od 12 do 15 časova, kako bi čuo želje dečice i fotografisao se sa njima. Pored toga što čuje želje najmlađih, ovaj Deda Mraz može da čuje i želje kućnih ljubimaca, pa će mališani imati priliku da sa svojim kućnim ljubimcima uživaju u novogodišnjim čarolijama.


Za one malo starije, 29. decembra od 20 časova, u okviru Beogradske zime, koncert na platou iza Geozavoda će održati grupa Orthodox Celts i Ničim izazvan, koji će svojim energičnim nastupom podići atmosferu.


U subotu 30. decembra, mališani će imati priliku da pokažu svoju kreativnost i maštovitost kada će za njih od 15 časova biti organizovana interaktivna radionica u kojoj će sami praviti novogodišnje ukrase.

Belgrade Waterfront
Belgrade Waterfront