Čiji si ti plen?
Facebook

Priča o (ne)srećnoj sudbini jedne ugledne engleske porodice, kritika vlasti i crkve drži pažnju i izmamljuje osmeh tokom punih sat vremena koliko traje ovaj komad. Uloge tumače studenti glume Fakulteta dramskih umetnosti  Maja Stojanović, Miona Marković, Aleksandar Kecman, Mihailo Glišović, Dragana Sekilić i Nikola Stanković. Takođe, celokupnu ekipu koja stoji iza predstave čine takođe studenti dramaturgije, produkcije, zvuka.


Premijera predstave održana je prošle godine u aprilu, na sceni „Mata Milošević“ na fakultetu pred punom salom, zatim je izvedena na osmom Festivalu studenata univerziteta umetnosti u junu, takođe igrana je i u julu na četvrtom Međunarodnom festivalu teatarskih škola F.I.S.T. u Bukureštu, a gde su učestvovale i dramske škole iz Rumunije, Slovačke, Rusije, Moldavije, Makedonije, Mađarske i Velike Britanije. 


Facebook
Facebook

Sledeće izvođenje biće 3.februara u 20 časova u Akademskom pozorištu AKUD „Branko Krsmanović“ koje se nalazi u Balkanskoj ulici broj 4. 


Cena ulaznice je 400 dinara. Karte se mogu rezervisati putem mejla: apkrsmanovic@gmail.com ili putem telefona 064/4599-327, kao i putem Facebook stranice.

„Hoću da se oslobodim svega što znam. Svega što osećam. Svega što su me učili. Uradio sam nešto jezivo. I nije mi žao. To je moj izlaz.“