,,Čitaj, budi čovek, dođi u Čumić na ČBF!”
freepik

Čumićevo sokače i ove godine po četvrti put organizuje festival knjiga i književnosti pod nazivom Čumićev Book festival, koji će se održati od 16. do 20. maja, svakog dana od 10h do 20h.

,,Pulsirajući duh grada u stalnom pokretu’’ je ono što organizatori žele da prenesu na posetioce. U ovom jedinstvenom događaju učestvuje osamdesetak izdavača.

Program će biti sadržan od razgovora sa umetnicima i kritičarima, predstavljanje pisaca, kao i sajam knjiga sa odličnim popustima. 

Freepik
Freepik

Na krovu Čumića će biti održan koncert Koleta iz benda Veliki prezir i to na otvaranju festivala (16.maj od 19.00). Narednih dana nas očekuju Boris Mladenović i Kralj Čačka. 


Na programu je kreativna radionica za decu „Nacrtaj Gašu“ (subota i nedelja, 19. i 20. maja). ,,Domaćin’’ je Dragan Maksimović, ilustrator Politikinog zabavnika.  


Među gostima Čumić Book Fest-a su i Dimitrije Vojnov, Đorđe Milosavljević, Muharem Bazdulj, Dejan Zečević, dr Dejan Ognjanović

Dođite da zajedno otkrijemo nove izdavače ili čujemo one za koje znamo, stvaramo priču sa pravim ljudima uz urban gift, osetimo ritam dobre muzike i oslušnemo zanimljive stvaraoce, koji imaju šta da kažu.

Izvor: Dan u Beogradu