Dečija scena Akademije 28 ponovo otvara svoja vrata
Akademija 28

Tekst i režiju predstave potpisuje Mateja Popović, dok su uloge poverene Biljani Mitrović, Stojanu Đorđeviću, Bogdanu Bogdanoviću i Saši Nićiforoviću. Predstava ima za cilj da deci ukaže na loše i dobre strane upotrebe interneta i društvenih mreža, a namenjena je deci od 6. do 13. godine. Sinopsis predstave možete pronaći klikom na link.


Na septembarsko-oktobarskom repertoaru Dečije scene Akademije 28 naći će se čak trinaest naslova, od čega četiri premijere: „Mali veliki princ“, „Bez dometa na kraj sveta“, „Crvenkapa“i „Čarobna knjiga“. 

Akademija 28
Akademija 28

Povodom početka nove pozorišne sezone Akademija 28 organizuje i veliku humanitarnu akciju prikupljanja stvari za „Prihvatilište za decu". Pozivamo sve sugrađane da se odazovu ovoj akciji i da u skladu sa svojim mogućnostima doniraju školski pribor, igračke i garderobu za decu iz Prihvatilišta. Stvari mogu donirati svakog radnog dana do 23. septembra u kancelariji organizacije Akademije 28 ili 23. septembra od 10 časova, pre početka predstave „Pobuna igračaka“.


Predstave za decu igraju se tokom sezone u Akademiji 28 svake subote od 17 časova i svake nedelje od 12 časova. Karte po ceni od 400 dinara, mogu se nabaviti na biletarnici Akademije 28 ili u kancelariji organizacije, uz napomenu da deca do tri godine ne plaćaju kartu.


Izvor: Akademija 28