Dobre navike stvaraju se u detinjstvu
Nikola Gladović (Prvi Trening)

Sve više prisutna gojaznost, pa čak i dijabetes kod dece, mogu biti samo neki od razloga da vaše dete počne da se bavi sportom. Ali, pored fizičke aktivnosti, sport je bitan element odrastanja i socijalizacije. Sajam školica sporta „Smartić Prvi trening“ je jedinstvena prilika za sve roditelje i decu da izaberu svoju novu omiljenu aktivnost.


Cilj „Smartić Prvi trening“-a je da podigne svest roditelja Srbije o značaju fizičke aktivnosti dece, o tome koliko je ona važna za očuvanje zdravlja i koliko doprinosi lepšem i kvalitetnijem životu.

Nikola Gladović (Prvi trening)
Nikola Gladović (Prvi trening)

Na jednom mestu biće predstavljen veliki broj različitih sportova – od onih najpopularnijih, kao što su

  • fudbal, 
  • tenis, 
  • košarka, 
  • plivanje, 

do drugih, manje poznatih disciplina sa kojima se tek možete upoznati. 


Sve što želite i treba da znate o razvoju dece, saznaćete od iskusnih i posvećenih profesionalaca. Sve školice sa svojim predstavnicima stoje na raspolaganju posetiocima za direktnu komunikaciju i pomažu roditeljima, kao i deci pri donošenju odluke o izboru sporta. 


Saznajte sve na jednom mestu: koje pogodnosti pruža koji sport, na kojoj lokaciji se nalazi željena škola, koji su termini treninga... Konsultujte se sa profesionalcima i učinite prvi korak na sajmu školica.


Školice sporta su se prvi put predstavile 2017. godine na prvom sajmu. Prošle godine, na Adi Ciganliji, održao se drugi „Smartić Prvi trening“ na kome su posetioci mogli da se upoznaju sa ponudom 25 školica, dok se ove godine očekuje preko 30 školica sporta iz Beograda.


Izdvojite vreme za važne stvari, istražite, informišete se o brojnim opcijama koje se nude i investirajte u zdravlje vašeg deteta! Ulaz je besplatan za sve posetioce.


Sve informacije dostupne su društvenim mrežama Instagram i Facebook.


Izvor: Prvi Trening