Drugi Cinemafest u Beogradu!
Promo

Filmska revija pod nazivom „Cinemafest” koja je pokrenuta prošle godine po uzoru na nekadašnju Cinemaniju održaće se ove godine u Sava Centru, kao i u bioskopima Cineplexx u Beogradu, Nišu i Kragujevcu. Ulaznice su u prodaji na blagajni Sava centra i na svim prodajnim mestima Eventima.


Ova manifestacija ima za cilj da predstavi nove filmske hitove, kao i da okupi što više filmofila koji će sa ove revije izaći zadovoljni i puni pozitivnih kritika. 


Reviju otvara najkontroverzniji ruski film godine Matilda reditelja Alekseja Učitelja, koji se bavi odnosom balerine Matilde Kšesinske i budućeg cara Nikolaja Drugog. Poljska glumica Mišalina Olzanska koja tumači naslovnu ulogu potvrdila je dolazak i ona će na beogradskoj premijeri pomenutog filma, svečano otvoriti reviju u Sava centru


Još neki od filmova koji će činiti program ovogodišnjeg „Cinemafesta” jesu: Muzej čudesa (Wonderstruck), Čudesna panorama (Wonder Wheel), Zid (The Wall), I to je život (C`est la vie), Zadatak (The Assignment) i drugi.


Tekst je nastao u okviru projekta„Život u Big data eri - nauči šta je vest”