Džesi Ver konačno pred beogradskom publikom
Privatna arhiva

Publika u Beogradu će moći uživo da čuje pesme poput „Midnight”, „Selfish Love”, „Alone”, „Sam”, kao i hitove sa prethodnih albuma „Say You Love Me”, „Wildest Moments”, „Tough Love”, „Running”, „You & I (Forever)”, „Champagne Kisses”, „Devotion”, „If You're Never Gonna Move” i mnoge druge.


Glasshouse” je treće studijsko izdanje popularne muzičarke iz Londona, za koje se veruje da je njen najvažniji album, a bavi se temama porodice, ljubavi, burnih odnosa i majčinstva. Na novom materijalu sarađivala je sa imenima kao što su Ed Širan, Stint, Kid Harpun, Feliks i Hugo Vajt i Beni Blanko.


Muzičku karijeru Džesi Var je započela 2009. godine, a tri godine kasnije objavila je debi album „Devotion” koji je bio nominovan za prestižnu muzičku nagradu „The Mercury Prize”. Usledilo je mnoštvo nominacija i nagrada, kao i album „Tough Love” (2014).


Prodaja ulaznica za beogradski koncert Džesi Var, počinje u petak. Karte se mogu nabaviti putem „Eventim” i „Gigs Tix” prodajnih mreža, po promo ceni od 2190 dinara za parter i 2790 dinara za VIP tribinu.