Klub ljubitelja pozorišta

Predstava Palilulski roman
FOTO: Facebook

Klub ljubitelja pozorišta nudi širok spektar scena i predstava po sniženim cenama. Ljubitelji kulture i umetnosti mogu postati članovi Kluba registracijom na sajtu pozorista.net

Članstvo je besplatno, registracija je jednostavna i nakon dobijanja članskog broja možete da krenete u potragu za novim komadom koji želite da pogledate. Neka od pozorišta u kojima je članovima kluba obezbeđen popust jesu: Narodno pozorište, Beogradsko dramsko pozorište, Pozorište Slavija, Bitef teatar, Zvezdara teatar i Jugoslovensko dramsko pozorište.

U svakom trenutku na sajtu možete pogledati repertoar, pretražiti ono što želite da pogledate po pozorištima ili određenom danu, kao i da pročitate opise i komentare predstava.

Ulaznice za predstave rezervišu se online, a preuzimaju se u prostorijama Kluba ljubitelja pozorišta, u Makedonskoj 30.

kadsucvetaletikve.jpg
Predstava Kad su cvetale tikve
FOTO: Facebook

Neke od aktuelnih predstava ovih dana jesu “Marija Stjuart” (Narodno pozorište), “Palilulski roman” (BDP), “Klaustrofobična komedija” (Zvezdara), “Opasna igra” (Slavija), “Aveti” (Bitef teatar), “Don Žuan” (JDP), “Gospođica” (JDP)...

Počnite da uživate u kulturi i umetnosti koji su tu, u našem gradu i prilikama koje ih čine još bližim i pristupačnijim. Pozorište Vas čeka!

Ana je radoznala, divlja, nezaustavljiva, zaljubljena u život, ples i svet.