Koncert „Obojenog programa" u Novom Sadu
promo

„Obojeni program" je 2020. godine obeležio 40 godina postojanja i 30 godina od objavljivanja prvog albuma „Najvažnije je biti zdrav“


„Da ne poveruješ… 40 godina… Mi volimo tu muziku i to je to. Naravno, nije to samo muzika, to je i estetika, to je čitava akcija, kao i svi oni ljudi koji su na razne načine bili i jesu u tome. I publika… Svašta je tu na svoj način bitno, i nama je drago što smo deo toga i verovatno zato i toliko dugo traje“, izjavio je, tim povodom, Kebra za srpske medije.


Tokom četiri decenije sviranja, u radu benda učestvovalo je mnogo muzičara, a frontmen Branislav Babić Kebra jedini je član originalne postave. Uz njega, dugogodišnju postavu „Obojenog programa" čine Ilija Vlaisavljević Bebec na bas gitari, bubnjar Vladimir Cinkoski Cina, a nedavno im se pridružio i novi član, basista Miki Ristić (ex Darkwood Dub, Bella Technika, Sana Garić).

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Usled pandemije koronavirusa, održavanje koncerata je bilo onemogućeno, a bend sada, nizom nastupa, nastavlja da obeležava ovaj važan jubilej i promoviše aktuelni album „2021 = 41“ koji je u aprilu 2021. godine objavio „Odličan hrčak“.


Ulaznice mogu da se kupe online na http://www.gigstix.com/ kao i na prodajnim mestima Gigstixa.