Nadanja kao veština: Kako da se nadamo?

Kakva god da nam je bila godina, kraj kalendarske godine nas, po pravilu, provocira da razmišljamo o onom što bismo želeli da nam se ostvari u Novoj godini. Naše želje i naše nadanje obično odražavaju naše potrebe. SPPA vas poziva na novogodišnji filokafe na temu ,,Nadanja kao veština: Kako da se nadamo?".

Kako određujemo novogodišnje želje za narednu godinu? Čemu se i kako nadamo u Novoj godini? Od čega naše nade zavise i šta je suština onog čemu se nadamo?
Da bismo bolje razumeli nadu, pa zahvaljujući tome da bismo mogli kreativnije ili funkcionalnije da se nadamo razgovaraćemo o tome:
·Kakav je odnos između nade i želje?

·Koju ulogu nada ima u sopstvenom doživljaju dobrobiti? Kada je nada korisna, a kada može naneti štetu?

·Kada se nada javlja, a kada gubi?

·Kakva očekivanja oblikuju naše nade?

·Na koji način aktivno postupati nadajući se? Kako oblikovati svoje nade?

Moderatori filokafea o nadi i nadanju biće M.A. Marija Mitrovanov i Dr Aleksandra Bulatović iz SPPA.

Filokafe ,,Nadanja kao veština: Kako da se nadamo?" održaće se u subotu, 24. decembra 2016. od 12.00 do 15.00h, u Organik artu u Drinčićevoj 17 u Beogradu. Kotizacija za učesnike po promotivnoj ceni do kraja godine iznosi 500 dinara, u šta su uračunata dva topla napitka i učešće u filokafeu uz stručne moderatore.

Zbog ograničenog broja mesta, molimo vas da svoj dolazak potvrdite na office@etika.edu.rs uz naslovljavanje mejla „Novogodišnji filokafe“.
Vidimo se!


Pročitajte i:

Jubilarni deseti festival nauke u Beogradu!
Kako da za pet godina potpuno promenite profesiju?
Neuro-matching: Naukom do ljubavi