Najlepše bajke za decu na sceni Akademije 28
Akademija 28

Predstava „Ivica i Marica“ nastala je na podlozi istoimene priče braće Grim, ali je tekst adaptiran tako da bude prilagođen deci predškolskog uzrasta. Kroz interaktivnu glumačku igru, deca postaju aktivni učesnici pozorišnog čina, što samo izvođenje čini još uzbudljivijim za mališane.


Pored igre i zabave, deca mogu da saznaju i više o tome šta znači laž, a šta istina i kako da se izbore sa iskušenjima i neprijatnim situacijama. Predstava je namenjena za decu uzrasta od 3 do 9 godina, a u njoj igraju Sonja Knežević, Zlatija Ivanović i Dejan Stojaković.


Ušećerena Pepeljuga“ koja je na programu 25. novembra, namenjena je za decu uzrasta od 5 do 12 godina. Glumci koji igraju u predstavi su Jelena Jokić, Jelena Velkovski, Svetlana Sretenović, Dragana Nenadić i Dejan Stojaković.


Za sve predstave koje se igraju na sceni Akademije 28, karte se mogu nabaviti na njenoj biletarnici, radnim danima od 12 do 20 časova ili vikendima, sat vremena pre početka predstave po ceni od 400 dinara.  Pored dečijih predstava, Akademija 28 organizuje i proslavu dečijih rođendana.


Izvor: Akademija 28