Novogodišnji „Central Dance Event“ festival u Beogradu
Pixabay

Ljubitelji elektronske muzike će u okviru šestog izdanja „Central Dance Event“ novogodišnjeg festivala imati priliku da uživaju u nastupima svetskih zvezda klupske scene, kao i najboljih i najtraženijih domaćih izvođača.


Prve večeri posetioce očekuje progressive avantura, kada će imati priliku da uživaju u nastupu sofisticiranog maga elektronske muzike Patrisa Bäumela, internacionalnog čuvenog producenta i di-džeja.

„Donosim vam sjajne hitove, dobru energiju i ono najbolje od sebe, a ostalo se dešava u momentu. Biću svoj i neću se truditi da po svaku cenu pustim neku novu stvar samo zato što se kalendar menja sa 2018. na 2019. Bitno je da se dogodi jedna velika, dobra zabava i da svi uživamo zajedno“, rekao je Patris Bäumel.

Pored ovog audio-vizuelnog umetnika, za di-džej pultom će se naći i superstar iz Tel Aviva – Khen, kao i Chicola, jedan od najistaknutijih i najtraženijih umetnika u Izraelu, dok će im domaću podršku pružiti Bokee.


U nedelju, 30. decembra, za dobru muziku biće zadužen maestro live act nastupa, nemački producent i kompozitor Stephan Bodzin, jedna od najuticajnihih figura globalne tehno scene. Pored ovog autentičnog muzičara, na bini će se naći i producent, remikser, di-džej, vlasnik izdavačke kuće i event promoter Edu Imbernon, te Nicolas Masseyeff koji dolazi iz Francuske, kao i Ilija Đoković.

Blender
Blender

U Novu godinu ljubitelje elektronske muzike uvešće Matador, jedan od najtraženijih svetskih live act izvođača. Ovoj spektakularnoj zabavi pridružiće se Marko Milosavljević, jedan od najpopularnijih di-džejeva na našim prostorima, te Kristijan Molnar, miljenik klupske publike, kao i gost iz Makedonije di-džej Flooder.


Glavna zvezda reprize novogodišnje noći biće brazilski tehno superstar Victor Ruiz, jedan od najcenjenijih producenata ove muzike, koji svim gostima. Te večeri će nastupiti i harizmatična Lea Dobričić, popularna di-džej dama i pobednica prestižnog „Burn Residency“ takmičenja, kao i Andrew Meller, jedan od naših najboljih producenata elektronske muzike, autor koji ima preko 60 izdanja u diskografiji. 


Poslednji događaj festivala je zakazan za 13. januar 2019. godine, kada će nastupiti atraktivna i harizmatična Marika Rossa, predstavnica ukrajinske scene i Juliet Sikora, koja je duži niz godina poznata na andergraund haus sceni.


Pojedinačne regularne i VIP karte, dvodnevne ulaznice, kao i kompleti za „Central Dance Event“ festival nalaze se u prodaji putem mreža Eventim i Gigstix.


Izvor: blender.co.rs