Pet elemenata modernog poslovanja na 14. IT konferenciji
Privatna arhiva

Na 14. IT konferenciji koja je održana 5. oktobra u Crowne Plazi, učestvovalo je 40 eminentnih predavača iz Srbije i regiona, što je svrstava među najveće tehnološke konferencije u okruženju.


Prisustvovalo je oko 450 IT stručnjaka i predstavnika vodećih kompanija u regionu koji su kroz pet simultanih trekova u pet odvojenih sala imali priliku da saznaju sve važne novosti iz sveta novih tehnologija sa kojima je moguće značajno unaprediti poslovanje i doći do konkretnih benefita u poslovanju.


Kroz studije slučaja pokazano je kako nova tehnološka rešenja mogu da oblikuju poslovanje danas, da ga modernizuju i učine maksimalno konkurentnim i isplativim. Centralne teme ovogodišnje IT konferencije bile su: aplikacije, mediji, bezbednost, infrastruktura i Cloud (oblak). 

Privatna arhiva
Privatna arhiva

„Moderno poslovanje i generalno biznis okruženja koja žele da idu uzlaznom putanjom zahtevaju konstantno praćenje novih tehnoloških rešenja, njihovu implementaciju i aktivnu primenu. Samo u sinergiji sa novim tehnologijama i pravim rešenjima moguće je doći do željenog napretka i rasta poslovanja. Ova konferencija imala je za zadatak da predoči značaj praćenja svih tehnoloških tokova i ukaže na njihov značaj i neminovnost u razvoju digitalizovanog biznisa”, izjavio je Roberto Poletto direktor marketinga i prodaje kompanije COMING - Computer Engineering.