Počinje manifestacija „Magične zimske bajke“
Belgrade Waterfront

Manifestaciju će svojim koncertom, otvoriti grupa Vocal 5 i Alekandar Radišević sa učenicima. Posle koncerta, svi posetioci će moći da uživaju u nastupu mađioničara i uličnom performansu teatra Mimart, a za 18 časova je zakazana prva bajka – „Devojka brža od konja“.


Mališani, ali i svi odrasli ljubitelji umotvorina, moći će da uživaju u srpskim narodnim pričama, kao i bajkama braće Grim, koje će im svojim čitanjem prezentovati glumci. Svakog dana do kraja februara, najmlađi će imati priliku da učestvuju u kreativnim i muzičkim radionicama.


Takođe, pored čitanja bajki, biće organizovane lutkarske predstave i opere za decu, a mališani će, takođe, biti u prilici da sami prave poklone, ukrase, čestitke i magnete. Pored ovih radionica, svi zainteresovani će imati mogućnost da donesu dečije knjige, koje će potom biti donirane Društvu za cerebralnu i dečiju paralizu iz Ivanjice.


Organizator manifestacije je kompanija Belgrade Waterfront u saradnji sa Soko Štarkom, koji je pripremio slatka iznenađenja za sve posetioce. 


Manifestacija će trajati do kraja meseca i besplatna je za sve posetioce.