Posetite FOREST FEST besplatno!

FOTO: Facebook

Festival se ove godine održava na istoj lokaciji kao i prošle, na prelepom proplanku, usred čiste listopadne šume, pored Kumove česme, nedaleko od reke Ribnice i jedinstvene Ribničke pećine, kraj sela Paštrića u opštini Mionica.

Projekat je pokrenut sa ciljem da uspostavi moderan, svetski Festival sa lokalnim pečatom, a kroz dinamičnu, efikasnu Organizaciju, Platforme i Projekte i dovede ih do nivoa održivog razvoja. Time Forest Fest pokreće čitav kraj, okolne regione, čitavu Srbiju, a interreaguje sa celim Balkanom, Evropom i Svetom.

Stefan_Zozon_3.jpg

FOTO: Facebook

Festival se pokreće kao događaj koji traje 24č, prerasta u 5-to dnevnu manifestaciju, a potom u konstantnu godišnju aktivnost, kratkoročno i dugoročno planiranje, produciranje, organizaciju i promociju, sa ciljem da u selu Paštrić , a zatim i na raznim atraktivnim ruralnim lokacijama cele godine omogućava i razvija navedene forme aktivnosti, projekata, organizovanja i brendiranja.

Forest Fest kroz saradnju brojnih domaćih i stranih učesnika, institucija, udruženja, izdavačkih kuća, brendova i kompanija predstavlja selo Paštrić i opštinu Mionicu kao veoma atraktivno mesto u Srbiji, snažno je promovišući, privlači i okuplja domaće i inostrane posetioce, razvija svest o ovom načinu putovanja i zabave, koji je idealan za mlade avanturiste, ljubitelje prirode i porodice. Na ovaj način stimuliše saradnju turizma, ekologije, kulture i umetnosti.

14468314_1590140681281972_3305510158533280401_o.jpg

FOTO: Facebook

Problem slabe svesti o našim prirodnim, kulturnim i istorijskim znamenitostima rešava kroz turističke i kulturne programe, domaće i inostrane muzičke performanse, izložbe, prezentacije, radionice i tribine koje direktno i indirektno doprinose upoznavanju i očuvanju prirodnih, istorijskih i kulturnih lepota Srbije i snažno popularizuje, putovanje, umetnost i zabavu po neafirmisanim lokacijama u Srbiji, kao jedan novi turističko-zabavno-ekološki trend. 

Segmenti:

Muzički festivalski program koji na jednoj ili više lokacija (i/ili bina) pokriva muzičke pravce: trance, ambient, chill-out, psy-trance, etno, etno trance, morning trance, progressive trance, etno, alternative, ambient,experimental, electronic kao i događaji, projekti i svi prateći sadržaji (booking, programing, promotion, marketing, sponsoring, branding, izdavaštvo, media coverage...)

Turistički festivalski programi koji pokrivaju raznovrsne sfere turističkog delovanja: predavanja, prezentacije, projekte, tribine, smeštaj, zdravu hranu, transport, prateće sadržaje i druge;

Umetnički festivalski programi koji pokrivaju raznovrsne sfere umetničkog delovanja: izložbe, prezentacije, projekte, instalacije, kolonije, radionice, edukacije, tribine i druge. Posebna pažnja se, pored klasičnih umetničkih formi, obraća i na nove umetničke forme, tehnike i izraze, multimedijalne umetnosti, video, performanse, instalacije...

Dizajnerski i modni festivalski programi koji pokrivaju raznovrsne sfere dizajnerskog i modnog delovanja: revije, izložbe, prezentacije, projekte, instalacije, kolonije, radionice, edukacije, tribine i druge. Posebna pažnja se, pored klasičnih dizajnerskih i modnih formi, obraća i na nove forme, tehnike i izraze, ali i na tradicionalnu, etno, sportsku, IT, omladinsku modu i dizajn;

Welcome.jpg

FOTO: Facebook

Organizovan je i prevoz iz nekoliko gradova, a cene i kontakt osobe pronađite OVDE.

U okviru festivаlа orgаnizovаn je kаmp zа decu nа imаnju seoskog domаćinstvа koje se nаlаzi u neposrednoj blizini. O njimа će se brinuti dve profesionаlne vаspitаčice sа višegodišnjim iskustvom. Plаnirаn je prijem dece uzrаstа od 3 do 10 godinа i zа njih će biti orgаnizovаn odgovаrаjući progrаm. Ulаz zа decu do 10 godinа je besplаtаn!
Cene (zа Srbiju, Crnu Goru, BIH i Mаkedoniju):
- Od petkа 9.6.2017. u 12č do nedelje 11.6.2017. u 14č (50 sаti): 4.000 dinаrа
- Od subote 10.6.2017. u 12č do nedelje 11.6.2017. u 14č (26 sаti): 3.000 dinаrа

ULAZNICA VAŽI ZA 5 DANA FESTIVALA, KAMPA, PARKINGA I PRISTUPA SPOMENIKU PRIRODE RIBNICA. Cenovne kаtegorije (zа Srbiju, Crnu Goru, BIH i Mаkedoniju):

15-31.3.2017. - 1.400 din; 01-30.4.2017. - 1.800 din; 01-31.5.2017. - 2.200 din; 01-07.6.2017. - 2.600 din; Nа vratimа 8-12.6.2017. - 3.000 din.

Verifikаcijа ulаznicа se vrši nа ulаzu nа festivаl. Svi posetioci su dužni dа uz ulаznicu ponesu lični identifikаcioni dokument (ličnu kаrtu ili pаsoš).

Da biste dobili dve besplatne ulaznice za ovaj festival, posetite našu Fejsbuk stranicu, potražite na tajmlajnu objavu ovog teksta sa naznačenom AKCIJOM i odatle podelite objavu opcijom „JAVNO“. Najbržima poklanjamo 5 x 2 karte.