Premijera filma „Vrati se Zone“

FOTO: Cineplexx

Glavni likovi ovog filma, kao i njihova borba da sačuvaju svoj brak i dalje su smešteni u period između 1905. i 1908. godine, a producent ovog filma, Miroslav Mitić, ističe kako je kroz ovu ljubavnu priču približena i savršeno opisana lepota Srbije u tom periodu, kao i problemi sa kojima se suočavaju mladi bračni parovi.

U filmu, na iznenađenje mnogih glavne uloge ne tumače Vojin Ćetković i Katarina Radivojević, nego su uloge bračnog para predate u ruke Milanu Vasiću i Brankici Sebastijanović, a ekipa od više od 60 glumaca i 400 statista, među kojima su Ljiljana Dragutinović, Nikola Ristanovski, Milan Lane Gutović, Tanja Bošković, Nela Mihailović, Rada Đuričin, Gorica Popović, Milan Kalinić, počela je da snima na lokacijama širom Srbije.

Neću vam mnogo otkriti o sadržaju dugo iščekivanog nastavka filma, ipak ga treba pogledati, a evo nekih najzanimljivijih detalja:

1307423_22_Slikaunutar_teksta.jpg

FOTO: Facebook

Čaršija, stalno otvorenih očiju i ušiju i glasa koji se brzo raznosi i daleko stiže, uvek spremna da pomogne da se sve zakomplikuje, ne skida oči sa Zone i Maneta, koji uživaju u svojoj ljubavi i strasti. Ona je lepša i srećnija nego ikada, u braku voljena i mažena, a udata za najpoštovanijeg čoveka u čaršiji. Mane uživa u čarima braka sa voljenom ženom, istovremeno, svojim talentom i radom, od kujundžije postajući sve bolji i cenjeniji juvelir. Stalno se usavršava i izučava nove juvelirske tehnike koje primenjuje na izuzetnoj ogrlici koju radi za Zonu, a koja je simbol njegove ljubavi prema Zoni. Zona brine o kući i Manetu, a uz drugaricu Genu, sada udatu za engleskog lorda, prati i modne trendove u skladu sa evropskim modernim tokovima. Mane ima novi materijalni cilj, postavljen zahtevom jednog tajanstvenog čoveka, izaslanika kralja Petra Karađorđevića, koji mu donosi dijamant da mu da pravi sjaj. Uspešno obavljen zadatak mogao bi da mu donese titulu zvaničnog kraljevog juvelira. Sve to i više je nego dovoljno da izazove zavist i ljubomoru. Ljubomora, zavist, i spletke meštana počinju da narušavaju skoro savršenu harmoniju Zoninog i Manetovog braka, jer toj harmoniji nedostaje samo jedno – nema dece. Zona je naizgled potpuno zadovljna svojim životom ne odajući utisak da joj smeta što i posle dve godine braka nema decu, pa čaršija donosi zaključak da ih ona i ne želi. Duboko u sebi, pokušavajući da to sakrije od svih, brine da je nerotkinja…

Takođe, videćete i razne sukobe zbog ljubomore, mogućeg neverstva, velike zaplete i opasne kulminacije, ali na kraju sve će se to završiti.

Premijera ovog filma zakazana je za 24. januar u beogradskom Centru Sava, a takođe prve projekcije ovog filma zakazane su i širom dvorana Cineplexx lanca, za 25. januar, sa početkom u 20 časova.