Promeni svet iz fotelje: Glasaj!

Ukoliko želite da pružite podršku mladima da pokrenu poslovne

 poduhvate koji donose pozitivne promene u društvu, od danas možete glasati za tri ideje za biznis mladih koje vam se najviše dopadnu, na sajtuSocial Impact Award (SIA), najvećeg projekta posvećenog omladinskom društvenom preduzetništvu.


Glasanje je otvoreno do 27. septembra u ponoć, a tim čija ideja

dobije najviše glasova osvojiće nagradu „Glas zajednice“. Nagrada će timu omogućiti besplatno učešće na SIA Samitu – konferenciji koja okuplja pobednike Social Impact Award takmičenja iz 18 zemalja sveta, kao i da učestvuje u mentorskom programu i pomogne budućim finalistima projekta da usavrše svoje ideje.


Pored nagrade „Glas zajednice“, još tri tima koje žiri odabere dobiće podršku za poslovne  ideje, u iznosu od 1.500 evra, a sve nagrade biće dodeljene na svečanoj ceremoniji 3. oktobra u Impact Hub Beograd.  


Social Impact Award je najveći projekat posvećen mladim ljudima na temu društvenog  preduzetništva, čija je misija da promoviše društveno preduzetništvo među mladima, kroz edukaciju, inkubaciju ideja i takmičenje. Projekat sprovodi organizacija Razlivalište, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Erste Banke, Coca Cola Hellenic, Alma Quattro, Austrijske razvojne agencije i ERSTE Fondacije.