Sajam posle Sajma u Klubu čitalaca „Arhipelag“
Arhipelag

Akcija Sajam posle Sajma traje do 9. novembra i odnosi se na sve knjige u izdanju „Arhipelaga“, uključujući i knjige koje su premijerno predstavljene na Sajmu knjiga u Beogradu.


Popusti se mogu ostvariti u Klubu čitalaca „Arhipelag“ (Terazije 29/II), svakog radnog dana od 9 do 17 časova, ili pouzećem posredstvom sajta ili e-maila: klub@arhipelag.rs. Za sve porudžbine čiji iznos prelazi 2.000 dinara poštarina je besplatna.


Klub čitalaca „Arhipelag“ poznat je kao mesto dobrih knjiga i dobrih cena. Za proteklih jedanaest godina on je postao jedna od najbrojnijih i najaktivnijih mreža čitalaca u Srbiji. Samo u toku proteklog Sajma knjiga u ovaj klub se učlanilo blizu 1000 novih članova. Pored drugih pogodnosti za svoje članove kao što su besplatna članarina, nagradne akcije za članove Kluba, lojalti program sa popustima od 20 do 50 odsto u većini pozorišta u Srbiji, stalna akcija Knjiga nedelje, Klub čitalaca „Arhipelag“ obezbeđuje i najveći klupski popust u zemlji i sajamske cene tokom cele godine.


Izvor: Arhipelag