Stiže novi album grupe „Orthodox Celts“

FOTO: Facebook

Fanovi su bili nestrpljivi ovih deset godina, ali iz benda poručuju da je vreme relativan pojam i da im ono nikada nije bilo merilo po kome bi određivali da li je vreme da se nešto objavi ili ne. „Jedino merilo smo mi sami, to jest, objavimo nešto kada mi smatramo da imamo šta da kažemo i kada mislimo da kvalitet toga što objavljujemo zadovoljava najviše standarde, pre svega naše. U svakom slučaju, bolje 10 godina za dobar album, nego dva albuma godišnje sa kojih ne biste zapamtili ni notu.“, poručuju iz benda.

Omot albuma potpisuje italijanski strip-autor Walter Venturi poznat i po tome što je imao prilike da radi na nekoliko brojeva „Zagora“. Album će biti objavljen za izdavačku kuću O'Celts Records, a za produkcijski deo posla zadužen je mandolinista benda Dejan Lalić. Pored toga što će biti dostupan preko svih većih digitalnih servisa, album će fanovi moći da nabave u obliku CD-a, ali i ploče, а beogradska publika moraće da sačeka ovogodišnji Saint Patrick's Day i zvaničnu promociju albuma da bi čula nove pesme.

Orthodox_Celts.jpg

FOTO: Facebook

Na pitanje šta obožavaoci mogu da očekuju od novog albuma iz benda odgovaraju u svom poznatom maniru: “Pobunu, Zagora, vukove, još vukova, mnogo ljubavi, ne pristajanja na ćutanje, lepe želje, pokoju čašicu razgovora i dakako, još vukova”.

Ništa manje nismo ni očekivali od „Orthodox Celts-a“.

Dragana je student žurnalistike, uživa u dobrim knjigama, muzici i šalama Vudi Alena.