Sutra počinje „Belgrade Beer fest“
Pixabay

Koncert „Riblje čorbe“ biće dobra uvertira za petodnevno uživanje u kvalitetnoj muzici, pivu i mnogim drugim sadržajima, na jednom od najvećih festivala u Jugoistočnoj Evropi. Pre izlaska „Riblje čorbe“ na binu, za dobru atmosferu pobrinuće se hrvatski rok bend „Aerodrom“, koji će svirati neke od svojih najvećih hitova kao što su Obična ljubavna pjesma, Fratello, 24 sata i mnoge druge.


Pored domaćih izvođača, publika će moći da uživa i u gostima iz drugih zemalja, te će prvog festivalskog dana svoj koncert imati i britanska zvezda Roisin Murphy, koja će od ponoći nastupiti na Inovation stage-u. Pored ove elektro-pop zvezde, u četvrtak 16. avgusta, na scenu će izaći i britanski sastav „The Stranglers“ u čijem će koncertu svi posetioci moći besplatno da uživaju.


Treći dan festivala će biti rezervisan za koncert „Yu grupe“, čiji će se članovi po sedmi put popeti na binu Beer festa. Ljubitelji beogradskog benda „Kanda, Kodža i Nebojša“ moći će da uživaju u njihovom nastupu u subotu, 18. avgusta na Alternative stage-u.  Oni će posle četiri godine ponovo zasvirati na ovom festivalu.


Promo lice ovogodišnjeg festivala biće nekadašnji vokal benda „Sevdah baby“, a sada samostalni izvođač Đurđina Radić, poznatija kao Djixx. Više informacija o samom programu možete pronaći na sajtu festivala.