„TetraPank” i „Bunker 13” u novosadskom „Gerila baru”
Privatna arhiva

Novosadski punk'n'roll bend TetraPank”, koncertno je aktivan od 2005. godine. Inspiraciju pronalaze u energiji i stavu izvornog punka i čvršćeg rock'n'roll zvuka, ali u new wave senzibilitetu. Šira javnost imala je priliku da ih upozna na kompilaciji „Neki noviji klinci",  gde se bend predstavio sa pesmom „Lepa protina kći”.


U 2008. godini, snimaju maxi singl „Jeftina Zabava", a 2009. godine singl “Cenzurisan”, i promovišu ih u sopstvenoj režiji. Iste godine su nominovani za mladi bend godine od strane muzičkog portala  popbooks i emisije „Hit dana”, Radija 202. U međuvremenu, nižu se koncerti, a upravo je nastup uživo najbolja referenca i adut „TetraPank-a”. Bend Bunker 13”, nastao je aprila, 2016. godine, stvara alternativni punk-rock'n'roll, propraćen iskrenom emocijom i energijom garažnog benda. Bunker 13, emituje autorsku muziku akcentovanu prepoznatljivim i upečatljivim vokalom podržanim eksplozivnom gitarom, distorzivnim bassom i energičnim bubnjem sa dijapazonom od ambijentalne suptilnosti do čiste agresije, inspirisane emotivnim, socijalnim i društvenim motivima.


Bend svojom energijom i autentičnošću ne ostavlja prostor ravnodušnosti. 

Do sada se publici predstavio sa dva singla, pesmama „Kome da kažem NE?!” i „Uhvaćen u okolnostima”, kao i gostovanju bendu Goblini na proslavi jubileja 20 godina od nastanka kultnog albuma „U magnovenju”. Ova dva benda, koja obećavaju obećavaju vrhinski „punk žur" i „rock šiz", nastupiće u Gerila baru u subotu 11. novembra sa početkom u 22 časa. Cena ulaznice iznosi 200 dinara.