Uplovi u čaroliju češke pivnice!
O.U.R. Pub

Petak je rezervisan za nastupe raznih bendova, a subotom dolaze ugledni DJ-evi.


Prvog dana 8. novembra nastupili su Banović Nemanja sa trubom, Dragan Ćalina na klaviru i Bata Božanić (bass) za Jazz trio .

Sreda je bila dan za vrhunsku muziku, a profesionalci koji izvode straight ahead jazz su bili više nego vični u izvođenju.


U četvrtak 9. novembra nastupio je Fankustik Duo. Fankustik Duo čine klavir i dva vokala koji će svirati samo za vas raznovrsne domaće i strane rock, pop, disco, funk hitove u akustičnoj izvedbi.  Bend čine: klavijaturista i pevač Sloba Dragovic i pevačica Ksenija Kuljaca.

O.U.R. Pub
O.U.R. Pub

Večeras 10. novembra predstaviće se Dea Dia bend. 


Ako volite kvalitetnu muziku, pažljivo probrane hitove zbog kojih nećete prestati da igrate, obožavaćete ovaj šestočlani sastav. Poznate numere stranih i domaćih izvođača vođene sa dva moćna ženska vokala prosto plene uz snažnu instrumentalnu podršku.

O.U.R. Pub
O.U.R. Pub

Poslednjeg muzičkog dana, 11. novembra zabavljaće vas Dj Testosteron a.k.a Dragan Nikolić.  Preko deset godina DJ-inga u najboljim beogradskim mainstream/undeground klubovima govori da će 11. novembra žurka biti zagarantaovana. 


Publiku će zabavljati sa eklektičnim mix-om raznih muzičkih pravaca, tako reći, od fanka do Daft panka.  Vreli plesni hitovi svih muzičkih epoha koji dodatno zagrevaju atmosferu i dovode do usijanja čuće se ovog vikenda u Beogradskoj 71.

O.U.R. Pub
O.U.R. Pub

Na vama je samo da nas posetite O.U.R. Pub (Beogradska 71), da se opustite i uživate. Brzo ćete uploviti u čaroliju čeških pivnica gde će vas izvanredni izvođači oraspoložiti najkvalitetnijim hitovima.