Veliki borac - ovo je Vukova priča

FOTO: Facebook

Lečenje od cerebralne paralize u Vukovom slučaju uključuje tretmane matičnim ćelijama, hiporehabilitacije, muzikoterapije, razne operacije, rehabilitacije, logopedske tretmane i nabavku ortopedskih pomagala. Zahvaljujući dobrim ljudima koji su slali SMS poruke, humanitarnim koncertima u opštini Rakovica i Palilula, turnirima, navijačima Partizana i podršci medija, prikupljeno je 45 hiljada evra.

Vuk je od tada bio tri puta u Austriji na tretmanima matičnim ćelijama, u Rusiji na operaciji, dva puta u Slovačkoj na rehabilitaciji, godinu dana kod logopeda i slično. Posle raznih hidroterapija, fizikalnih terapija, masaža i vitamina rezultati su vidljivi i to porodici Lojković, ali i svim dobrim ljudima daje snagu da se bore do kraja.

_event_management.gif

Ovim putem želim da vas uvedem u nastavak ove humanitarne akcije, jer treba da se sakupi još nešto više od 15 hiljada evra za nastavak Vukovog lečenja.

Svi koji su u mogućnosti da uplate određenu sumu novca, mogu to učiniti na sledeći način:

Dinarski račun Komercijalne banke je 205-9011005351825-06
Vuk Lojković
Mrakovička 47/2
11090 Petlovo brdo

Pomoć možete pružiti i slanjem poruke sa sadržajem „80“ na broj 3030. Cena poruke za sve mreže je 100 dinara bez provizije operatera.

Ukoliko imate neka pitanja, predloge, slobodno se možete obratiti slanjem poruke na ovoj stranici koju vode roditelji našeg malog borca Vuka Lojkovića.

Ana, druželjubiva i radoznala studentkinja; voli da piše, vodi intervjue, istražuje i pohađa razne edukativne kurseve.

Pročitajte i:

Usudite se da sanjate svoje snove!
Humanitarna akcija za 400 mališana!
Zašto volem Novi Sad?