Vršac za Magdalenu: veliki humanitarni koncert
Promo

Ovo je još jedan u nizu koncerata koji se održava sa ciljem prikupljanja sredstava za lečenje trogodišnje devojčice, Magdalene Marković.


Magdalena Marković se tokom čitavog svog života bori sa zdravstvenim problemima. Rođena je sa teškom i retkom vrstom srčane mane po tipu Tetralogije Fallot i bez plućne arterije. Rešenje njenog zdravstvenog problema nalazi se u Londonu, gde je Magdalena uspešno operisana prošle godine.

Kako bi Magdalena živela normalno, potrebno je da prođe i drugu, poslednju operaciju, koja bi značila njenu konačnu pobedu nad ovom teškom bolešću.

Za ovaj poduhvat potrebno je prikupiti još oko 15.000 evra, a u toj borbi će pomoći poznati muzičari koji će nastupati na koncertu: Sergej Ćetković, Artan Lili, SevdahBaby (DJ set), Iskaz, Hadži prodane duše, vršački bendovi Unutrašnji portret i Brave heart band, kao i belocrkvanski bend Storm pack.


Cena ulaznice je 300 dinara (sva prikupljena sredstva odlaze u fond za lečenje male Magdalene).


Pozivamo sve ljude dobre volje da dođu, kako bismo zajedno pomogli Magdaleni da ode u London i pobedi bolest, a da pritom i uživamo u dobroj muzici i prijatnoj atmosferi!


Izvor: promo