Vrščani, obrazujte se za uspeh: Možete li?

Odgovori na ova suštinska pitanja značajna su da bi naš put ka uspehu bio efikasniji. Odgonetnite ih učešćem u januarskom filokafeu u Vršcu na temu uspeha u organizaciji Srpskog udruženja za filozofsku praksu (SPPA) i to kroz postupnu analizu sledećih pitanja:

- U kojoj meri obrazovanje utiče na uspeh?
- Šta je zaista obrazovanje?
- Ima li uspeh granicu?
- U kakvoj vezi su uspeh i dobar život i šta bi dobar život podrazumevao?
- Šta uslovljava našu potrebu za uspehom?
- Koji su objektivni rizici na putu ka uspehu?
- Kako adekvatno upravljati svojim sredstvima?

I na ovom susretu koordinatori će biti Vrščani, stručni saradnici pri SPPA, Marija Mitrovanov (master filozof), Snežana Đenić (dipl. sociolog-master) i Miroslav Milojević (dipl. filozof).

Prijavljivanje učešća:

Filokafe ,,Obrazuj se za uspeh: Možeš li?" održaće se u utorak, 31. januara 2017. godine od 18.00h u Kafe-galeriji Galerijana u Sterijinoj 26 u Vršcu. Kotizacija za učesnike iznosi 500 dinara i u tu cenu uračunata su dva pića po izboru, materijali za rad i učešće u filokafeu uz stručne koordinatore.
Učesnici koji ostvare ukupno deset učešća u filokafeima, koji ne moraju nužno da budu po određenom redosledu dolazaka, dobijaju zvaničan sertifikat od SPPA o 30 sati doprinosa filozofskoj praksi.

Zbog ograničenog broja mesta, molimo vas da svoj dolazak potvrdite na office@etika.edu.rs uz napomenu da se prijavljujete za filokafe u Vršcu.

IMG_1946.jpg