Zapevajte njihove hitove i pripremite se za doček!
Facebook

Na koncertu koji je zakazan za 29. decembar, prema najavi organizatora, publika će čuti pesme koje su postale svojevrsni evergrin naše muzičke scene, ali i one koje su obeležile Kikijevu karijeru krajem 90-ih i tokom prve dve decenije 2000-ih.


U izjavi povodom predstojećeg koncerta, Kiki Lesendrić je istakao da mu je drago što će ponovo imati koncert u Beogradu i da dugo nije nastupao u klubovima, ali da klubska svirka sa sobom donosi posebnu energiju.


Koncert u pivnici „SubBeerni Centar počinje u 20 časova, a ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u O.U.R. pabu u Beogradskoj 71.  Cena ulaznice je 600 dinara, a uz ulaznicu se dobijaju dva kupona za piće.

Zoran Kiki Lesendrić je 1980. godine osnovao grupu „Piloti“. Svoj prvi album pod istoimenim nazivom grupa je snimila 1981. godine. Najveću popularnost „Piloti“ su doživeli sredinom 80-ih,a 1996.

Lesendrić raspušta grupu i započinje svoju solo karijeru. Sa grupom ili solo Kiki lesendrić je snimio više od 10 studijskih albuma, kao i dva kompilacijska albuma i album „Svet je lep kada sanjamo“ sa nastupa uživo.